Creatief met led

Creatief met Led is een jong, dynamisch, innovatief, Nederlandse bedrijf en distributeur van LED lighting producten. Creatief met Led is dealer van CLS, een groep bedrijven die meer dan 18 jaar ervaring hebben in de entertainment- en architectural lighting markten. Daarom zijn wij in staat om een nieuwe kijk te geven op producten, die gewild zijn bij ontwerpers, architect en eindgebruikers.

Wat willen wij u bieden

Wij bieden u een zo compleet mogelijk aanbod van hoge kwaliteit LED producten  Wij leveren tegen een goede kwaliteit/prijs verhouding. Ons uitgebreid assortiment bestaat uit LED oplossingen, die gebruikt kunnen worden in een groot aantal toepassingen.

U vindt oplossingen voor in- en outdoor toepassingen, producten met statische kleuren, producten met RGB kleurenwisseling, producten voor entertainment verlichtingtoepassingen alsmede producten voor architectuurtoepassingen. 

Onze producten zijn voorzien van verschillende soorten LEDs. Afhankelijk van de toepassing gebruiken we smd-, top-, of high power LEDs. Al onze high power LED producten maken gebruik van originele Luxeon LEDs, waardoor wij de hoogst mogelijke betrouwbaarheid kunnen garanderen.
Doordat wij gebruik maken van partners met wereldwijde ervaring, kunnen wij u iedere keer weer de nieuwste producten met de hoogste kwaliteit leveren. Wij willen u dan ook vragen een kijkje te nemen op onze website en voor vragen kunt u natuurlijk altijd een email sturen naar

Wij zullen ons uiterste best doen om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

 
Romar,
Creatief met Led